Vi sørger for riktig bemanning til rett tid og en fornuftig pris.

Spesialister på bemanning av elektrikere i offshore- og industribransjen. Vi skaffer deg de ideelle kandidatene til rett tid og pris, slik at bedriften kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

Hvordan fungerer elektrobemanning?

Få kandidater ut fra ditt kravspekk

Vi leverer en liste med kvalifiserte og dyktige elektrikere, perfekt for jobben.

Lei eller ansett etter behov

Dere får tilsendt ferdig kontrakt på de kandidatene dere ønsker å bruke.

Få jobben gjort på avtalt tid

Få prosjektet utført på deres egne premisser.

Elektrikere for bygg, industri og offshore

Elektrobemanning har spesialisert seg på bemanningstjenester innen elektro, automasjon og tubing. Vi leverer personell til alt fra service oppdrag, mindre byggeprosjekter, større industriprosjekter og On/Offshore prosjekter. 

Hos oss kan du både leie fagarbeider eller finne de ideelle kandidatene for fast ansettelse. Vi tar jobben med annonsering, CV- og referansesjekk og intervju. Din bedrift får levert kompetente elektrikere som er klar for å yte.

Rekruttering bemanning utleie elektro elektriker rørlegger offshore industri

Derfor har vi de beste kandidatene

Elektrobemanning er etablert for å kunne tilføre bransjen kompetent bemanning til riktig tid og til riktig pris. Vårt motto er: «Klart vi kan». Alle våre kandidater blir kvalitetssjekket gjennom intervjuer av oss og sjekket opp mot referanser. Vi har tariffavtale gjennom EL og IT-Forbundet.

 

.

Dette sier kundene om oss

"Vi har brukt Elektrobemanning til bemanning i flere år. De har alltid levert dyktige og kjekke medarbeidere som passer vårt tidsperspektiv og prosjektstørrelse."

"Når vi har større midlertidige prosjekter er det perfekt å leie elektrikere fra Elektrobemanning. Da har vi alltid den arbeidsstyrken vi behøver til en hver tid tilgjengelig."

Rekruttering bemanning utleie elektro elektriker rørlegger offshore industri

Leie elektrikere

- arbeidskraft når det behøves.

Arbeider dere prosjektbasert eller er i gang med en jobb som krever ekstra arbeidskraft? Lån en eller flere av våre erfarne elektrikere for midlertidige jobber. 

Vi håndplukker de kandidatene som passer ditt selskap og den type prosjekt best.

La oss ta en prat om hvordan løse bemanningsfloken for ditt selskap.

Ansette elektrikere

- finn aktuelle arbeidstakere hos oss.

Elektrobemanning kobler riktig elektriker til din bedrift, slik at dere slipper den lange rekrutteringsprosessen. Få levert liste over de de aktuelle kandidatene som vi har kvalitetssikret gjennom intervju og referanser.

Vi har en database full av dyktige elektrikere som ser etter fast ansettelse. Ta kontakt dersom dere jakter raske hoder.

Rekruttering bemanning utleie elektro elektriker rørlegger offshore industri

Klar til å få jobben gjort?

La oss finne de riktige for jobben - fyll ut og motta informasjon.

Lukk meny